top of page
Onderhoud & Verbouwingen

Uw woning in optimale conditie houden betekend niet alleen schoonmaken. Uw woning dient ook technisch onderhouden te worden. Af en toe is er ook wel eens iets defect of heeft u de wens iets aan uw woning te veranderen. Daarom biedt Ctrl Home Spain u volgende diensten aan:

 

1. Onderhoud technische installaties

U woning beschikt ongetwijfeld over een klimaatinstallatie bestaande uit verschillende toestellen, uw zwembad beschikt over een pompinstallatie en filters, mogelijk beschikt uw woning ook over een separaat verwarmingssysteem. Dit zijn enkele voorbeelden van installaties die mogelijk defect kunnen geraken en waar technisch onderhoud van toepassing is. Dit onderhoud zal bestaan uit inspecties, kleine of grotere reparaties of mogelijk vervanging. Op basis van de technische uitrusting van uw woning maken we u een persoonlijke offerte voor het onderhoud van de betreffende installatie.

2. Verbouwingen

U hebt uw perfecte woning gevonden, alleen zijn er toch wel enkele zaken die u liever anders zou zien. U zou niet de eerste eigenaar zijn die de badkamer of keuken toch net iets te Spaans vindt. Wij van Ctrl Home Spain kunnen instaan voor het op maat uitvoeren van dergelijke kleine verbouwingen zodat uw Spaanse Casa een echte tweede thuis wordt. Hierbij willen we u de vertrouwelijke garanties in tijd en geld bieden zoals u deze in België en Nederland gewend bent.

3. Klusjesdienst

Zo nu en dan zullen kleine klusjes aan uw woning zich opdringen, denk hierbij aan een laagje verf op de muren, het plaatsen van een nieuwe vloerbedekking, een nieuw badmeubel of douche, het reinigen van de schoorsteen,… Voor dergelijke kleinere klussen kunt u ook steeds beroep doen op Ctrl Home Spain.

 

Bovenstaande diensten zijn in die mate onderhevig aan uw persoonlijke wensen dat het niet mogelijk is standaardprijzen op te geven. We maken met heel veel plezier een persoonlijke offerte voor u op. 

bottom of page