top of page

Over ons

Hallo, wij zijn Maaike en Kurt!

 

Leuk dat je de weg naar onze website hebt gevonden, hier wordt jouw Spaanse droom werkelijkheid…

 

Wie zijn we?

We zijn twee sportieve levensgenieters die ons hart geruime tijd zijn verloren in Spanje en meer bepaald in de regio van de Jalón vallei waar je het hele jaar door kan genieten van het microklimaat, de natuur en de prachtige omgeving.

Maaike geniet graag van de Spaanse zon, zee en strand terwijl Kurt de regio vooral op de koersfiets en mountainbike verkent. Samen hebben we een zoontje Myco die al even gek is op Spanje.

 

Ons verhaal?

 

Kurt kent de regio al tientallen jaren vanuit zijn wielerverleden en geniet nog steeds heel graag van het fietsen in Spanje. Samen met Maaike kwam hij sinds 2013 meerdere malen per jaar trainen in de prachtige 'Marina Alta'. Door het zelf organiseren van fietsstages en het begeleiden van groepen in de buurt werd de liefde voor de regio alleen maar groter. Het was al heel snel duidelijk dat een leven in Spanje steeds dichter kwam. De activiteiten welke we uitvoeren binnen het 'Control Home' concept sluiten perfect aan bij de manier waarop we hier willen leven en dat stralen we uit naar onze klanten. We slagen erin om onze klanten maximaal te ontzorgen en maken het mogelijk hen maximaal te laten genieten van hun eigen Spaanse stekje.

Ons bedrijf?

We gaan uit van onze eigen kracht, namelijk het graag op orde hebben van onze zaken. En op orde hebben kun je op veel manieren bekijken, zowel 'administratief' als 'orde en netheid'. Met dit in gedachten hebben we het Ctrl Home principe ontwikkeld wat gelijk staat aan betrouwbaarheid en kwaliteit binnen alles wat met uw Spaanse woning te maken heeft. Al onze diensten (woningbeheer, verhuurservice, onderhoud, schoonmaak,...) zijn hier op afgestemd en kunt u via onze homepage terug vinden. 

 

Heeft u verdere vragen over onze diensten? Aarzel niet om ons te contacteren, wij spreken uw taal!

bottom of page