top of page
Schoonmaak

1. Uw kraaknet huis

(voorbeeld: woning met 2 slaapkamers en 1 badkamer: €100 per schoonmaak excl. btw)

Stel je voor, dan kom je vakantie vieren in uw eigen prachtige woning en kun je eerst nog een dag staan poetsen. Kan niet de bedoeling zijn denken we dan. Bij Ctrl Home Spain zorgen we ervoor dat u in een kraaknette en fris ruikende woning aankomt. U geeft ons uw vakantieplanning door en wij doen de rest. Een gevulde koelkast? Ook dat kan, geef uw boodschappenlijst door en u bent verzekerd van verse voeding bij aankomst.

2. Een glashelder zwembad

(voorbeeld: contract op jaarbasis: €720/jaar (excl. btw)

Een eerste duik in je zwembad doe je liever niet als het water niet helder is, maar al zeker niet nadat het zwembad twee dagen filtering nodig gehad heeft. Wij zorgen ervoor dat uw zwembad het hele jaar door in optimale conditie blijft door het wekelijks te reinigen en te voorzien van de juiste producten. Tezelfdertijd doen we een controle van het pomp en filtersysteem.

3. Een verzorgde tuin

(voorbeeld gemiddelde tuin: €360/jaar excl. btw)

Weinig gras te vinden in een reguliere tuin in Spanje, maar de mediterrane planten hebben ook zorg nodig. En een verzorgde tuin zal uw vakantie mede geslaagd maken, want zeg nu zelf, op vakantie ga je toch niet staan snoeien en vegen? En als er dan toch gras te vinden is, zorgen we ervoor dat je door het gras de bomen nog ziet. Kortom uw tuin in topconditie door Ctrl Home Spain.

 

Na elk bezoek/activiteit wordt u via mail op de hoogte gehouden van de staat van uw woning en de uitgevoerde werkzaamheden, aangevuld met enkele foto's.

 

De prijzen van de schoonmaakdiensten zijn erg afhankelijk van de grootte van uw woning, zwembad en tuin. De voorbeelden zijn vermeld om u een indruk te geven van de kosten, echter maken we graag een persoonlijke offerte voor u op. 

bottom of page