top of page
Verhuurservice

 

U woning niet alleen voor uzelf een droom maar ook voor anderen? Wenst u uw woning ook te verhuren als investering?

Ctrl Home Spain zorgt ervoor dat dit zorgeloos kan verlopen.

 

Verhuur van de vakantiewoning betekent een interessant rendement waarmee de vaste kosten van de woning kunnen worden betaald. Om ervoor te zorgen dat vakantiehuurders tevreden zijn tijdens hun verblijf en weer opnieuw uw woning boeken, dient de vakantieverhuur goed geregeld te zijn. We zijn gedurende de verhuurperiode het aanspreekpunt ter plaatse voor uw huurders zodanig dat ze zorgeloos kunnen genieten van hun vakantie.

 

Daar zijn ook een aantal verplichtingen aan verbonden waarbij Ctrl Home Spain u kan verder helpen:

  • Het regelen van uw verhuurvergunning (hiervoor doen wij beroep op een betrouwbare firma)

  • Registratie van uw huurders bij de lokale politie.

 

We behandelen uw huurder zoals we u behandelen, daarom bieden we een brede waaier aan diensten aan specifiek voor de verhuur. Onderstaand een 'menukaart' van diensten aan standaard tarieven, zodanig dat u van elke verhuring een persoonlijk succes kan maken:

1. Hartelijke ontvangst, collect keys en stand-by  

(€ 50 per verhuring excl. btw)

Meet & Greet met de huurders op datum van aankomst bij de woning of op de luchthaven. Indien gewenst kunnen wij tevens instaan voor het vervoer van uw huurders van de luchthaven naar uw woning. Stand-by voor uw huurders in geval van storingen of problemen, maar ook bij vragen over de omgeving, activiteiten en bezienswaardigheden.

Wij zorgen op uw verzoek graag voor een mooi welkomstpakket voor uw huurders.

2. Afhandelen contract en huurwaarborg

(inclusief hartelijke ontvangst, collect keys en stand by €75 per verhuring excl. btw)

Wij zorgen voor de afhandeling van het huurcontract wanneer u dit nog niet zelf in orde hebt kunnen maken en ontvangen indien u dit wenst de door u afgesproken huurwaarborg. Deze wordt dan na oplevering terug aan de huurders overhandigd op voorwaarde dat de woning in perfecte staat wordt aangetroffen.

3. Vertrek en eindschoonmaak  

(prijs afhankelijk van de omvang van uw woning - voorbeeld woning met 2 slaapkamers en 1 badkamer: €100 per verhuring excl. btw)

Uw huurders hebben kunnen genieten van een fantastisch verblijf in uw woning en kijken reeds uit naar de volgende vakantie.

Ctrl Home Spain zorgt voor het correct inleveren van de sleutels, het regelen van de huurwaarborg en de eindschoonmaak.

Na de schoonmaak wordt voor u een rapportage via mail opgesteld inclusief foto's zodat u met een goed gevoel de verhuring

kan afsluiten.

 

EXTRA verhuurservice:

Wilt u dat we uw woning op verschillende (betalende) websites voor u aanbieden, dan kunnen we hiervoor een fee afspreken. Contacteer ons voor een persoonlijke offerte.

bottom of page